Bokningsvillkor och intergritetspolicy

Bokningsvillkor 

En bokning med Nordiska fotokurser är bindande från och med genomförd betalning om inget annat anges. Nordiska fotokurser har rätt att ställa in en kurs vid för få deltagare, om så är fallet erhålls full återbetalning.


Avbokning/Ombokning: Vid förhinder / sjukdom får du ett värdekort på kursens värde som du kan använda för att boka andra kurser eller nästa kurstillfälle, detta gäller på våra fotovandringar eller dagsworkshops. Du har alltid rätt till fri avbokning med full återbetalning senast 1 vecka innan kursstart på alla våra fotovandringar och senast 30 dagar innan på våra workshops om inget annat anges. 
Integritetspolicy


Syftet med denna integritetspolicy är att beskriva hur vi samlar in, lagrar och använder oss av dina personuppgifter


Vem är ansvarig för att dina personuppgifterna hanteras?

Handelsbolaget Nordiska fotokurser är ansvariga för att dina personuppgifter hanteras.

Kontakt: Tel 072 164 2780 Mejl info@nordiskafotokurser.seVarför samlar vi in dina personuppgifter och hur använder vi oss av dem?

Nordiska fotokurser samlar in dina personuppgifter för att kunna leverera kurser, workshops eller övriga tjänster som vi erbjuder. Dina uppgifter används för att dela information, betalningsbekräftelse och kursöversikt till dig som bokat någon av våra tjänster.Hur länge lagras dina personuppgifter hos oss

Nordiska fotokurser sparar dina uppgifter så länge det finns en relevant kundrelation. Efter avslutad kundrelation kommer dina personuppgifter raderas.Dina rättigheter som kund

Som kund har du alltid rätt att få information om vilka uppgifter vi har lagrat om dig samt möjlighet att korrigerade om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. Du har alltid rätt att dra tillbaka ditt samtycke för användningen av dina personuppgifter.