Sagolika bilder med magisk redigering Välkommen på en unik fotoworkshop där vi under två dagar utforskar och lär oss mera om magisk sagofotografering i vackra miljöer - Vi testar på hela processen med planering och förarbete, fotografering av modell och redigering i Photoshop.  Fotografering

Vår fotografering kommer att bestå av två pass med modell i sagolik klänning på olika platser i naturskön miljö i solnedgång och soluppgång. Kursledarna går igenom inställningar på kameran, komposition, posering av modellen och hur man ska tänka med ljus och skuggor. Om vädret tillåter kommer vi att använda oss av rökpatroner som skapar en stämningsfull dimma kring modellen.


Magisk redigering

Efter fotograferingarna på lördagen går vi igenom bildbehandling där kursledaren lär ut alla sina tips och trix för att få en magisk och sagolik touch på bilderna i Photoshop och Camera Raw. Vi redigerar våra bilder som vi tagit under kursen och avslutar med en gemensam bildvisning med bildfeedback.


Photoshop: Vi kommer att lära ut magisk redigering i Photoshop, har du inte Photoshop kan du använda adobes kostnadsfria

testversion som är aktiv i 7 dagar från nedladdning via Adobe


När och var: Tid och plats är ännu inte spikat men vi siktar på att köra workshopen på flera platser runt om i Sverige under 2022. Du är välkommen att göra en intresseanmälan nedan för att få förtur på kursens platser när dem släpps. 


 

Intresseanmälan

Få förtur på kursen när platserna släpps genom att göra en intresseanmälan nedan.


Du kan också mejla din bokning till Info@nordiskafotokurser.se

 
 
 
 
JA
NEJ