Magisk redigering i Photoshop En distanskurs via zoom där du får lära dig hur du får en sagolik känsla i dina bilder. Kursledaren lär ut alla sina tips och trix för att få en magisk och sagolik touch på bilderna i Photoshop och Camera Raw. Vi har en liten genomgång i Camera Raw innan vi dyker in i Photoshop där du bland annat får lära dig hur man lägger till ljus, hur man skapar ett magiskt glow, hur man ändrar färg, men även hur man kan jobba med högdagrar och skuggor för att få ett djup i bilden, samt kursledarens favoritverktyg - lagermasker och klona! Som en liten bonus kommer du få lära dig hur man lägger till dimma i bilden, självklart får du tillgång till "dimm-bilden" att använda fritt även efter kursens slut.


Alla tre kurstillfällena spelas in och efter kursens slut kommer du få tillgång till alla videos så att du i lugn och ro kan titta tillbaka på allt vi gått igenom. Därför gör det heller inget om du inte kan närvara vid alla kurstillfällena eftersom du kan kika på allt i efterhand!


Program: Vi kommer att lära ut redigering i Photoshop och Camera Raw (Camera Raw finns inbyggt i Photoshop), har du inte Photoshop kan du använda Adobes kostnadsfria testversion som är aktiv i 7 dagar från nedladdning via Adobe 
Du behöver även ha zoom installerat då hela kursen är på distans via zoom.

Förkunskaper: Grundkunskaper i Photoshop och Camera Raw. Är du osäker, tveka inte att rådfråga om denna kursen passar dig.


När: Vi har för närvarande inget ledigt kursdatum, mejla gärna din intressanmälan för att vara först ut med att veta när vi släpper nya platser!

Var: På distans via zoom

Kursledare: Louise Nordström Pettersson, @naturebylouise


 

Intresseanmälan

Få förtur på kursen när platserna släpps genom att göra en intresseanmälan nedan.


Du kan också mejla din bokning till info@nordiskafotokurser.se

 
 
 
JA
NEJ
 
 
Före
Före
Efter
Efter
Före
Före
Efter
Efter
Före
Före
Efter
Efter
Före
Före
Efter
Efter